ITHJ.nl logo

telefoon +31(0)418-664010

gsm +31(0)6-53182035

e-mail: info@ithj.nl

skype:henk1602

U kunt uw eigen objecten volgen via Track&Trace, deze dienst is gratis. Hiervoor is wel een login nodig en daarnaast dient u de gegevens van de posties van uw voertuigen in het juiste formaat aan de server aan te bieden.

Voor het aanvragen van een login stuurt u een e-mail naar: info@ithj.nl met daarin de gegevens van uw organisatie (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, emailadres), en tevens een indicatie van het aantal objecten waarmee u wilt gaan werken.

Met deze informatie zullen we voor u een gratis inlog aanmaken met alle functionaliteit die beschikbaar is, en u de toegangsinformatie toemailen.

De data van objecten dient te worden verzonden via het Orion/ITHJ.nl-formaat middels het TCP/IP-protocol naar poort 9998 van onze site
(zie voor de specificaties van het protocol: protocol.pdf).
Bij problemen kunt u contact opnemen met: info@ithj.nl.

U kunt gratis gebruik maken van het platform van Track&Trace van ITHJ.nl B.V., u betaalt alleen voor de support op Tracking hardware en maatwerk dat door ITHJ.nl wordt geleverd.

Disclaimer:
ITHJ.nl B.V. behoudt zich het recht voor om bij misbruik of andere activiteiten die potentieel invloed hebben op andere gebruikers de toegang tot Track&Trace tijdelijk, dan wel definitief af te sluiten.
ITHJ.nl B.V. spant zich verder in om de site en de applicatie foutloos te laten werken en om de functionaliteit van de applicatie verder door te ontwikkelen.
Gebruikers kunnen op geen enkele manier rechten ontlenen aan huidige dan wel nog te ontwikkelen functionaliteit.
ITHJ.nl B.V. is niet aansprakelijk voor fouten en/of (gevolg-)schade welke door het gebruik van Track&Trace ontstaan.